(Nederlands) Slimme thermostaten zorgen voor (slimme) jobs

By Yoni Mous on December 11, 2017

Sorry, this entry is only available in Dutch and French.

Janssens Field Services (JFS) sleept de contracten voor de levering en plaatsing van de slimme thermostaten van essent.be in de wacht. Het bedrijf plaatst ook al de Boxx van Engie en de Anna van Eni. JFS zal 60 extra mensen aanwerven en opleiden om de komende maanden Belgische huishoudens van slimme thermostaten te voorzien.

Janssens Field Services, een dochteronderneming van Solutions30, zal instaan voor de levering en installatie van de Flix-pakketten van essent.be. Essent.be zocht een partner voor zowel de levering van zijn DIY (Do it yourself)-pakketten als voor installatie on demand. JFS trok beide contracten naar zich toe. Het Antwerps bedrijf zal instaan voor de levering van de 3 Flix-pakketten: flixmood (slimme lampen), flixheat (slimme thermostaat) en flixsafe (slimme stekkers). “Flix is ons nieuwe home automationmerk en ligt volledig in lijn met de evolutie die wij als essent.be maken van energieleverancier naar leverancier van vernieuwende oplossingen die het leven van onze klanten comfortabeler maken”, zegt Pierre Pignolet, Managing Director van essent.be. Wanneer klanten hulp nodig hebben bij de installatie van de slimme thermostaat zal een technicus van JFS ter plaatse gaan. JFS zorgt via zijn eigen full-service-contactcenter voor de dispatching van technici.

Janssens Field Services plaatst ook voor de energieleveranciers Engie en Eni slimme thermostaten. Een groeiend aandeel van de bevolking neemt een slimme thermostaat in huis. En dat aantal zal alleen maar stijgen. Slimme thermostaten laten niet enkel toe om energie te besparen en je energieverbruik op te volgen, ze zorgen ook voor comfort om je verwarming vanop afstand op en af te zetten. Het is vaak ook een eerste stap richting het zogenaamde Smart Home. “Meer en meer mensen leren de slimme thermostaat kennen. Tijdens de piekmomenten in 2016 plaatsten we tot 250 slimme thermostaten per dag. Ook dit jaar verwachten we een sterke stijging ten opzichte van vorige winter”, aldus Geert Van Baelen, Smooth Operations Officer bij Janssens Field Services.

Slimme thermostaten zorgen voor werk

Janssens Field Services zal de komende maanden 60 mensen aanwerven en opleiden om tegemoet te komen aan de vraag naar slimme thermostaten.


Click here to return

Our clientsJoin our newsletter today!

Click here to subscribe