JFS: Meer dan 100 werknemers aangeworven in laatste kwartaal van 2015

Door Koen Verbergt op 1 April 2016

Over 100 Employees Recruited Last Quarter of 2015

Janssens Field Services (JFS) groeit zienderogen. Van september tot december 2015 heeft JFS 120 enthousiaste medewerkers aangeworven en opgeleid om deel uit te maken van hun groeiende experten pool.

De 120 recent aangeworven medewerkers zullen zonder twijfel de capaciteit van JFS verzekeren om de noden van nieuwe en bestaande klanten te beantwoorden. Dit zal op zijn beurt het potentieel van het bedrijf verhogen om veelbelovende contracten te verwezenlijken in ICT, security en utility.

En de expansie is nog lang niet voorbij. JFS streeft er naar om over het ganse land nog 100 extra medewerkers aan te werven vóór juni 2016. Het bedrijf is op zoek naar dispatchers, call center agents, field engineers in ICT, general field engineers die opgeleid zullen worden in telecom, security, en de slimme energie activiteiten binnen JFS. De komende maanden lijken veelbelovend voor werkzoekenden in deze domeinen.

Dankzij de zeer gewaardeerde JFS Academy worden kandidaten voorbereid en opgeleid voor de markt. Het opleidingsplan is erop gericht om een gemiddelde medewerker te transformeren in een teamspeler, een veelzijdige en gemotiveerde ambassadeur die ernaar streeft de klanten fantastische ervaringen te bezorgen.

Tijdens de opleiding brengt JFS de kernwaarden van het bedrijf bij en worden de medewerkers gevraagd één van de 5 loopbaanpaden binnen JFS te kiezen. Deze staan ook bekend als de 5 P’s, namelijk: Performance, People, Partnership, Product en Project.

Meer weten over Janssens Field Services? Bezoek onze website www.jfs.be. Opgericht in 2006, viert JFS zijn 10e verjaardag op 22 April 2016.


Klik hier om terug te gaan

Onze klantenWord vandaag lid van onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven