Business Developer Nederland

Door Koen Verbergt op 24 May 2016

Als Business Developer voor Janssens Field Services speel je een belangrijke rol in onze onderneming met als doel de activiteiten verder uit te breiden in voornamelijk Nederland, België en Luxemburg tot andere landen van de groep Solutions30. Onze ambitie is de omzet op 5 jaar te verdubbelen van 40 mio EUR tot 80 mio EUR.

Binnen de gedefinieerde gebieden van het Business Development Plan – ICT infrastructuur, utility en telecom in Nederland – ga je op zoek naar opportuniteiten in de markt.

Je zal nieuwe klanten aantrekken door persoonlijke verkoop en door te mikken op de behoeften van de toekomstige klanten, gaande van detacheringsovereenkomsten over de volledige outsourcing van de dienst-na-verkoop (project management, 1st line support, planning, field services, logistiek en web-based ticketingsystemen) tot het aanbieden van managed services. Je speelt hier voluit de troeven van Janssens Field Services als deel van het Europese netwerk Solutions30 uit.

Je onderhandelt op operationeel en C-level met prospecten en klanten, maakt het projectplan op en volgt de opstart van de projecten actief mee op. Daarna wordt het project overgedragen aan de operationele afdelingen binnen onze organisatie.

Je beschikt over een groot en kwalitatief netwerk. Relevante ervaring in business development in een outsourcing of service-omgeving is noodzakelijk. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de commercieel directeur en bent lid van het internationale bid team.

Daarnaast wordt je ingeschakeld in M & A-trajecten en rapporteer je hiervoor aan het M&A-team.

Je bent voornamelijk werkzaam vanuit onze kantoren in Den Bosch en Antwerpen.

Vereisten

• Je kan deuren openen om op het juiste niveau de value propositie overbrengen bij potentiële klanten1
• Je kan opportuniteiten detecteren
• Je bent resultaatsgericht en je hebt ervaring in project sales.
• Je pakt de zaken gestructureerd aan en je bent in staat duidelijke afspraken te maken met de interne en externe teamleden
• Je kan werken onder druk
• Een flexibele werkhouding is essentieel en je bent een teamplayer binnen een dynamische werkomgeving
• Je hebt een goede kennis Nederlands, Frans en Engels

We bieden een stimulerende werkomgeving en dito voorwaarden, de vrijheid om extra verantwoordelijkheden op te nemen en samen te werken met ambitieuze en competente collega’s in
Benelux en Europa.

Interesse? Contacteer Koen Verbergt, CEO Janssens Field Services op +32 478382865 of  koen@jfs.be


Klik hier om terug te gaan

Onze klantenWord vandaag lid van onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven