Janssens Field Services en Crosswise slaan de handen in elkaar voor de levering & service van splicers.

Door Koenraad Rouwenhorst op 31 March 2021

Het ambitieuze Janssens Field Services (JFS), gevestigd te Antwerpen -en onderdeel van de Europese Solutions 30 groep- is reeds jarenlang een vaste waarde op de Belgische telecom-installatiemarkt. Dagdagelijks onderhouden meer dan 500 technici in het hele land onze telecominfrastructuur.  JFS maakt tevens deel uit van de Europese groep Solutions 30 en kan daarmee een beroep doen op een uitzonderlijke expertise inzake de uitrol van glasvezel. Solutions 30 Frankrijk wordt immers aanzien als een pionier in de uitrol van glasvezelbekabeling in Frankrijk. Eind december 2019 had de groep 210,0 miljoen euro aan inkomsten gegenereerd uit de uitrol en het onderhoud van FTTH-aansluitingen.

Glasvezel is de toekomst en dat hebben ze bij JFS goed begrepen, wederom kiezen ze voor Crosswise als partner voor het aanleveren van én de service op glasvezel lastoestellen. Crosswise werd begin 2000 opgericht met als doel om de meest geavanceerde telecomapparatuur op de markt te leveren.   JFS kiest voor de apparatuur van Fujikara, meer specifiek de compacte FSM41S en de CT50 splijter. De FSM41S is door zijn handige formaat perfect geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes. Zo vergroot JFS haar vloot van lastoestellen en fiberskilled technici werderom aanzienlijk en zit de focus sterk toekomst-en fibergericht.


Klik hier om terug te gaan

Onze klantenWord vandaag lid van onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven