Solutions 30 België neemt nieuw bedrijvencomplex in gebruik te Zele

Door Koenraad Rouwenhorst op 10 November 2021

Site Herderstraat wordt het kloppend hart van de FTTH-activiteiten

Solutions 30 België, in de markt ook gekend als Janssens Field Services, is een ervaren speler als het gaat om field services in de Telecomsector. De afgelopen 15 jaar is Solutions 30 België dan ook uitgegroeid tot een grote speler met meer dan 400000 field activities per jaar, toegang tot 550 technici en 440 wagens op de baan. Alle business units worden aangestuurd vanuit het hoofdkwartier in Antwerpen aan de Slachthuislaan in combinatie met kantoren in Wallonië en verschillende warehouses.

Permanente groei

Solutions 30 België groeit en heeft de wil om haar opdrachtgevers snel en efficiënt te blijven bedienen. Eén van de sterkst groeiende activiteiten binnen Solutions 30 België betreft de uitrol van glasvezelnetwerken. Zo werd er recent een verlengbare masterovereenkomst van drie jaar ondertekend voor 60.000 aangesloten woningen per jaar tussen Solutions 30 en Fiberklaar. De uitrol van het Fiberklaar-netwerk in de eerste steden in de regio Oost-Vlaanderen is reeds volop gestart.

Raf Winnelinckx (CEO): “Solutions 30 België staat voor Smooth Operations binnen een snel evoluerende telecomwereld. Onze klanten kwalitatief, snel en efficiënt bedienen is voor ons vanzelfsprekend. Deze nieuwe site mét een glasvezel opleidingscentrum is dan ook cruciaal in de verdere uitbouw van de FTTH-activiteiten van Solutions 30 in Vlaanderen.”

Er werd dan ook gekozen om een nieuwe site in gebruik te nemen te Zele (Herderstraat 6) op een boogscheut van deze werven.

Met een kantoorgedeelte, 2500m2 binnen opslag en 800m2 buiten opslag leent het complex zich perfect voor de verdere ontplooiing van de Fiber To the Home (FTTH) activiteiten in deze regio. Solutions 30 investeert ook permanent in kennisontwikkeling. Op de site werd ook een ‘glasvezel academy’ opgestart om de kennis en skills van eigen technici en technici van onderaannemers verder aan te scherpen.

De taalgrens is voor Solutions België zeker geen werkgrens. Ook in Wallonië zet de groei zich door en ook daar neemt Solutions 30 België een nieuwe site in gebruik, hierover later meer.


Klik hier om terug te gaan

Onze klantenWord vandaag lid van onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven