Geschiedenis

2009 – 2010 – 2011 – 2012 – 2013 – 2014 – 2015

Mei 2009:

In mei 2009 gaat Janssens Field Services van start met het afsluiten van een eerste contract met Telenet voor het installeren van analoge en digitale TV, Internet en Telefonie in de regio’s Antwerpen en Limburg.

Februari 2010:

Enkele maanden later zijn de regio’s Brussel en Wallonië aan de beurt. Janssens Field Services sluit een contract af met de nieuwe operator Billi. Dit brengt met zich mee dat Janssens Field Services  exclusief installateur wordt voor de installatie van Telefonie, Internet en digitale TV In deze regio’s.

Mei 2011:

In navolging van de contracten met Telenet van mei 2009 en de volgende installaties voor de regio’s Antwerpen en Limburg, voert Janssens Field Services vanaf mei 2011 ook interventies uit voor Telenet voor de regio Brussel.

Juli 2011:

Juli 2011 markeert de start van de uitbouw van alarminstallaties voor diverse organisaties. Janssens Field Services neemt over heel België de implementering van alarminstallaties voor zijn rekening, voornamelijk bij particuliere klanten. Daarenboven levert Janssens Field Services ook de ondersteuning op het vlak van IT, scheduling (planning) & logistieke diensten voor dit project.

Januari 2012:

Janssens Group participeert in Clixx NV. Deze IT partner in horeca, retail en leisure is o.a. gespecialiseerd in het plaatsen van kassasystemen en betaalterminals. (www.clixx.be).

Maart 2012 :

TEKST

CARROUSEL BLOK

JFS wordt verkozen door Belgacom om speciale projecten uit te voeren in het kader van migraties van haar netwerk, waarbij niet enkel de dienst na verkoop wordt uitgevoerd, maar voor het eerst ook de verkoop van de nieuwe pakketten.

Februari 2013:

Na de Belgische lancering van Snow door KPN Belgium wordt er door deze provider een contract afgesloten met Janssens Field Services. Er wordt beroep gedaan op de expertise voor het installeren van deze nieuwe telecomdienst over heel België. Naast de telecom installatiediensten levert Janssens Field Services ook hier steun voor wat betreft logistiek, dispatch, projectmanagement en IT diensten.

Maart 2013:

Jaarlijks selecteert én bekroont het financieel-economisch weekblad Trends de snelst groeiende bedrijven per provincie. Trends Gazellen die een belangrijke bijdrage leveren tot de economische dynamiek van hun regio, de werkgelegenheid aanzwengelen en krachtbronnen zijn van innovatie. Deze Trends Gazellen zijn telkens een inspirerend rolmodel voor andere (jongere) bedrijven en staan symbool voor competitief ondernemerschap.

Janssens Field Services is dan ook terecht fier op de bekroning tot snelst groeiende onderneming van Vlaanderen en Brussel.

Klik hier om terug te gaan

Onze klantenWord vandaag lid van onze nieuwsbrief!

Klik hier om je in te schrijven